Orkestervecka 2022.

För tredje året i rad anordnar Malmö Nya Musikkonservatorium en orkestervecka den 1-7 augusti. Årets orkestervecka är en fristående kurs där alla spelsugna unga musiker i regionen som vill musicera med likasinnade under en intensiv och härlig sommarvecka, är välkomna att anmäla sig. Kursen hålls i Heleneholmskolans lokaler i Malmö.

Förutom spel i symfoniorkester kommer veckan även att innehålla kammarmusikspel, föreläsningar, fysiska aktiviteter samt stäm-och sektionsrepetitioner med entusiastiska handledare från Malmö Symfoniorkester. Läs mer om våra handledare https://www.orus.se/Personal/Handledare/. Under stämrepetitionerna arbetar vi med moment som intonation, teknikövningar, andningsövningar, klang, samspel m.m. Fokus sätts också på andra aktiviteter som ergonomihandledning samt att umgås och lära känna varandra.

Dirigent under kursen är Samuli Örnströmer. Läs mer på https://orus.se/Personal/Dirigenter/

Orkesterverk som kommer att spelas är bl a satser ur Beethovens Symfoni nr 7 och Sibelius symfoni nr 2.

Veckan avslutas med en konsert i St. Petri kyrka i centrala Malmö. Läs mer om ÖrUS konserter.

Sista anmälningsdag är den 15 juni! Välkommen att anmäla dig nedan! Skicka gärna in ett ljudprov och ett personligt brev om du inte har spelat med ÖrUS förut.

Kursavgiften är 1500 kr (faktureras i samband med kursen).

Anmälan till orkesterkurs 1-7 augusti!

Fyll i anmälan nedan.

Verk, kompositör och ev sats.

Vänligen välj en fil.

Ljudfilen som ska vara ca 5 minuter och i mp3 format. Max 10 mb stor.

Om ni har ett YouTube eller Vimeo klipp kan ni skriva webbadressen här.

Personuppgiftspolicy Malmö Nya Musikkonservatorium/Öresunds Unga Symfoniker.

Vi behöver hantera elevens/orkestermedlemmens (samt målsmans personuppgifter för omyndig orkestermedlem) personuppgifter för att:

Administrera antagning till musikundervisning/orkestern.
Administrera fakturering av avgifter.
Kunna kommunicera med eleverna/orkestermedlemmarna.
Administrera konserter och föreställningar.
Administrera turnéer och liknande.


Så behandlar vi dina/era personuppgifter.

Vissa uppgifter om dig kommer vi att lämna till dem t ex lärare och handledare, som behöver känna till dessa uppgifter inom vår organisation. Exempel på uppgifter är namn, kontaktuppgifter, dokumentation under antagningsprocessen, eventuell information om allergier och annan hälsoinformation som är nödvändig för verksamheten t ex vid konserter, orkesterveckor och turnéer.

När du kommunicerar med oss hanterar vi de personuppgifter som du lämnat till oss, till exempel namn och kontaktuppgifter, för att vi ska kunna besvara din fråga, synpunkt eller ärende. Vi använder också uppgifterna för att informera eleverna/orkestermedlemmarna om skolans/orkesterns verksamhet. Vi lämnar inte personuppgifter vidare.

Verksamheten kommer att inhämta samtycke där det behövs, till exempel för foto, film och ljudupptagningar i samband med konserter och föreställningar.

Verksamheten använder kontaktuppgifterna vid utskick av nyhetsbrev o dyl om du/ni inte avsäger dig/er detta.

När vi inte längre behöver personuppgifterna, till exempel om du avslutar din medverkan i Öresunds Unga Symfoniker eller slutar ta lektioner på Malmö Nya Musikkonservatorium, så kommer uppgifterna att tas bort.


Dina/era rättigheter

Som kund och/eller vårdnadshavare har du rätt att få information om vem som ansvarar för behandlingen av dina och ditt barns personuppgifter, varför verksamheten behöver dem och hur länge uppgifterna används innan de tas bort.

Du har rätt till att få dina eller ditt barns personuppgifter ändrade om de är felaktiga och även komplettera med uppgifter om det är något som saknas. Om du har frågor eller synpunkter på vår behandling av dina eller ditt barns personuppgifter är du välkommen att ta kontakt med VD för Malmö Nya Musikkonservatorium, Kerstin Karlsson, kerstin.karlsson@orus.se

Skickar...