Konserter

P g a covid-19 är planeringen för 2021 preliminär!

Som avslutning på vårens andra kammarmusikprojekt framför ensembler från ÖrUS musik av bl a Mozart, Milhaud och Devienne vid en streamad konsert från St Petri kyrka den 16 juni. Håll ögon och öron öppna på ÖrUS Facebooksida för att uppleva konserten!

Precis som 2020 inleds säsongen 2021/2022 med en orkestervecka. Dirigent är Samuli Örnströmer. Veckan avslutas med en somrig orkesterkonsert på på Dragörkajen på Limhamn lördag 7 augusti kl 18.00 och i St Petri kyrka söndag 8 augusti kl. 16.00. Kom och upplev musik av bl a Roman, Sibelius, Grieg, Stenhammar och Brahms.

Under året planeras Barn- och familjekonserter i samarbete med Musik i Syd på bl a Palladium i Malmö, Kulturkvarteret i Kristianstad och i Musik i Syds nya Konsertsal i Växjö.

Höstens avslutas med en festlig julföreställning på Malmö Live i samarbete med Lunds Dans och Musikalgymnasium. Det blir bl a ett besök i tomtens verkstad tillsammans med orkester och dansare. Dirigent är Wieska Szymczynska. Mycket julstämning utlovas.

Orkestern för unga symfoniker

Välkommen med din ansökan!

ÖrUS är en permanent orkester som har många roliga och utvecklande konsertprojekt på programmet. Under 2021/2022 planeras konserter i bl a Malmö Lives fantastiska konsertsal.

© 2020 En Grafiker